NSP-Træning
46% reduktion af stress på 6 mdr.
ifølge Sundhed.dk’s stresstest.
Er du kvinde på +35 år med
stress, angst og/eller ADHD,
og vil deltage fra januar 2025?
“Efter NSP-forløbet er jeg nærmest gået fra generaliseret angst til generaliseret ro.”
Vi søger kvinder med stress, angst og/ eller ADHD, der vil være med i de indledende faser til at starte forskning i omprogrammering af stress, angst og ADHD i nervesystemet.
Efter de første 6 måneder, hvor 8 kvinder tilmeldte sig projektet, er vi et skridt tættere på, at kunne søge forskningsmidler. Igennem træningen fik 7 deltagere i gennemsnit reduceret sit stressniveau med 46%, hvor én heraf opnåede en reduktion på 75%. De blev målt med en stresstest fra Sundhed.dk, hvor gennemsnittet i deres stress-score gik fra 28,7 til 15,3 - et fald på 13,4 point.
En af deltagerne kunne ikke følge forløbet som de andre 7, derfor er hun ikke regnet med i det endelige resultat. Det ændrer dog ikke på vores optimisme, da det blot påviser, at når man reelt følger NSP-træningen, opnår man en lignende effekt som ovenstående kvinder.
Et overblik over de vigtigste resultater:
7 deltagere: 28,7 til 15,3 i gnms. stress-score (46% stressreduktion)
Deltager “M”: 28 til 7 i stress-score (75% stressreduktion)
Deltager “S”: 34 til 15 i stress-score (55% stressreduktion)
Deltager “W”: 26 til 14 i stress-score (46% stressreduktion)
Deltager “M” med 75% stressreduktion
Overblik og udtalelser:
Stresstest-score: Start 28, slut 7.
“Jeg var VIRKELIG syg og havde så meget angst, panikanfald og katastrofetanker, jeg var ikke i stand til at hjælpe mig selv og fik mere og mere medicin.”
“Efter NSP-forløbet er jeg nærmest gået fra generaliseret angst til generaliseret ro.”
“Jeg er nede på ¼ dosis af antidepressiv medicin ift. da vi startede og også ude af den ene af to slags for bipolar lidelse.”
“Og Aske, det er udelukkende din fortjeneste, for al udvikling og fremgang startede først, da jeg stiftede bekendtskab med dig og NSP.”
Forløbet fortsætter i 6 måneder
Efter resultaterne fra første runde af forskningsforsøget, har vi valgt at duplikere processen og byde nye deltagere velkommen. Samtidigt med, at det gamle hold fortsætter, opretter vi et nyt til januar 2025.
Praktisk:
1 times ugentlig coaching i tidsrummet kl. 9-17 mandag til fredag med Aske Ludvig Rask over Zoom. Vi finder tiden sammen, når holdet er samlet. Det vil sige, at du skal kunne administrere det der online halløj.
Du får adgang til en app, der hjælper dig i hele forløbet, og der vil blive indsamlet ugentlig data på, hvor meget du bruger den. Her skal du have en iPhone eller Android (operations system Android 13 og op).
Hver uge kommer du til at skulle udfylde en stresstest udbedret af Sundhed.dk, “Stress, diagnosestøtteskema (PSS-10)”:https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/undersoegelser-og-proever/kalkulatorer/stress-diagnosestoetteskema/
Testen bruges ikke til diagnosticering, men er udbredt inden for stressforskning. I beskrivelsen af testen anses en score på over 25, som behandlingskrævende, og en score på over 17 er bekymrende, hvor en normal score vil ligge på 11.
Det koster 600 kr. om måneden at deltage.
Om dig
Kvinde, 35+ år.
Diagnosticeret med stress, angst og/eller ADHD.
Der kan dog sagtens være udiagnosticerede udfordringer, og du kan være med uanset, hvor hårdt du er ramt. Du kan evt. tage stresstesten.
Hvis du ligger over 17 i score og har en eller flere af diagnoserne, er du i målgruppen.
Beskrivelser to deltagere har sendt ind
Person 1:
Meget traumatisk barndom. I forhold med en narcissist i 16 år. Voldsom stress og belastning på arbejdsplads. Depression. ADHD-diagnose som 45-årig. Bipolar lidelse, diagnose som 49-årig. Angstfyldt og opslidende forløb hos kommunen inden tilkendelse af FP.
Person 2:
Lys-/lyd-følsom. Træningsintolerant. Svært ved mange mennesker. Ubehageligt at sidde med ryggen til døre og andre borde, hvor folk bevæger sig bag mig. Udtrætning. Variabel dagsform. Øm og spændt i kroppen, især højre side. Kognitivt ramt på hukommelse, især korttids. Ved hjernetræt snøvler eller mangler ord. Svimmel og/ eller kvalm. Arbejder 2 timer om ugen nu og det kan presse mig. Svært med for mange aftaler. Svært ved præstation og pres. Angst og ængstelse (selvom jeg har svært ved at stå ved det, er min krop og sind i alarmtilstand stort set altid). Får Brintallix 15 mg som forsøg på det. Hovedpine. Desorientering. Svært ved at sove igennem og meget lidt dyb søvn…
Lyder det interessant?
Har du spørgsmål?
Vil du være med?
Vi starter det nye hold op i januar 2025.Ved spørgsmål og tilmelding venligst kontakt Aske Ludvig Rask:
Bedste Hilsner
Aske Rask
Grundlægger af NSP-Træning og NSP-Coach
Comments